Új termékek érkeztek

Örömmel tájékoztatjuk, hogy termékpalettánk választékát a vevők igényének minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében a következő termékekkel bővítettük illetve továbbfejlesztettük.

VENUS beltéri falfestékünk további fejlesztéseknek köszönhetően még magasabb kategóriát képvisel a beltéri falfestékek között. Korszerű, könnyen felhordható, gazdaságos felhasználású. Hagyományos és gépi eszközökkel is felhordható. Vízlepergető és mosható tulajdonsága miatt kiváló választás konyhák, fürdőszobák, nagy forgalmú terek falfelületeinek kialakítására. Bármilyen színárnyalatban megrendelhető.

TERRA HOME beltéri falfestékeinkkel vevőink otthona impozáns és különlegesen szép külsőt kap. Extra fedőképességű, páraáteresztő tulajdonsága közkedvelté teszik. Terra Home beltéri matt falfesték fehér és 39 PASTEL színben érhető el kínálatunkban, melyek elegáns visszafogott színei garantáltan frissességet hoznak a helyiségnek. Fontos szempont, hogy az általunk forgalmazott összes beltéri falfesték UV álló, így biztosítva a falfelületek színtartósságát a nagy üvegfelületekkel rendelkező erősen benapozott helyiségekben is.

GROUND COLOR hagyományos és gépi eszközökkel is felhordható, felhasználásra kész fehér falfesték alapozó, melynek használata ajánlott kül- és beltéri falfelületek festése előtt. Környezettudatosságot szemelőtt tartva olyan acryl bázisú, vizes hígítású környeztbarát terméket fejlesztettünk ki, ami megfelel a ma elvárt szempontoknak.

A GROUND QUARC lábazati díszvakolat alapozót speciálisan a QUARTEX díszvakolat kiegészítőjeként hoztuk létre. Rendszerelemek együttes használati alkalmazása garantálja a tartós és hosszú élettartamot a felhasználási előírás szigorú betartása esetén. Kellő alapozás biztosítja a műgyantás vakolat optimális tapadását.  Alkalmazása lábazati hőszigetelő rendszerekre, simított alapvakolatokra, betonfelületekre, glettelt felületek alapozására. Feladata az alapfelület megerősítése, a nedvszívás kiegyenlítése és a tapadó felület biztosítása.

KING STONE CHEMICALS KFT
IPARI PARK DABAS - 2371 Dabas, Kandó Kálmán utca 19.
+36 29 562 520
+36 29 562 521
© 2013. Minden jog fenntartva! | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-consulting Kft